× NASLOVNA O NAMA VESTI GALERIJA ČLANOVI KONTAKT PRIJAVA KALENDAR TRKA KALKULATOR UTISCI ULOGUJ SE:
Prijava za školu ČEGARUNNING

Prvih par polja označena zvezdicom su obavezna i forma nemože biti poslana bez njih. Molimo vas da unesete što više i što tačnije podatke u prijavu. Podaci koje unsete nam pomažu da spremimo adekvatan program za vas.

Malu pomoć oko popunjavanja forme za prijavu dobijate postavljanjem miša na stavku koju želite popuniti. Samo podvučene stavke imaju ovaj vid pomoći.

Ime:* Kod imena možete dodati eventualni nadimak, znači ime pa nadimak , drugo ime...


Prezime:* Kod prezimena molimo da samo prezime upišete bez ikakvih dodataka.


Datum rođenja:* Klik na mali kalendarčić sa desne strane i polju ispod, klik na godinu, strelicom nagore na tastaturi najbrže birate godinu. Strelicama gore dole na samom kalendaru listate mesece. Možete i ručno kucati datum stim što morate voditi računa da je trenutno prvi segment mesec, pa onda dan pa godina.Znači klik na "mm" i kucate kao primer 3 kao mart, 27 kao dan u mesecu i godinu 1969.


Mobilni telefon:* Broj telefona bez crtica i razmaka je najbolje upisana forma broja. Međunarodni broj je potreban samo za brojeve iz inostranstva, znači nepotrebno je pisati +381


Email:* Email mora biti tačan sa svim svojim elementima, primer je upisan i nije ga potrebno brisati jer početkom kucanja on sam nestaje..1.) Pol:*

Ženski
Muški

1.) U koju grupu bi svrstao sebe:

Početnik
Napredni
Profesionalac

2.) Koliko puta trčiš nedeljno:

Ne trčim
1-2 puta
3-4 puta
5 i više puta

3.) Najduža istrčana deonica u km je: Ako niste trčali do sada, ostavite broj "0" (nula) bez navodnika. Kilometražu samo u brojkama, na primer 15, ako je u pitanju 15 km, znači "km" ne treba pisati.4.) Da li ste se takmičili: Dali ste već bili na nekoj organizovanoj trci? Distanca je nebitna.

Da
Ne

5.) Da li je član atletskog kluba: Dali ste ikada bili član nekog atletskog kluba ili udruženja?

Da
Ne
(ako je odgovar DA, navesti klub)


6.) Najbolji rezultati ako ih imate:
(Samo brojeve bez slova i razmaka) Ako znate rezultate za navedene distance koje ste ostvarili, od velike pomoći bi bile za pravljenje programa za vas. Primer unosa: bez navodnika "4" u rubliku prvu ( to bi bilo 4 minuta i u rubliku 2 "26" što bi značilo 26 sekundi. Ne morate navesti za sve distance, samo za one koje imate i znate rezultate. Isključivo samo brojeve unosite, bez razmaka i slova i drugih znakova.


1 Km


2 Km


3 Km


5 Km


10 Km


21,097 Km - Polumaraton


42,195 - Km Maraton


7.) Šta Vas je motivisalo da se priključite našoj ekipi:
( možete označiti više stavki ili nijednu)

Druženje
Da se pokrenem
Volim trčanje
Skidanje viška kilograma
Da pobošljam dosadašnje rezultate
Voleo/la bi da istrčim moju prvu trku

Drugo: (navesti motivaciju)Što više podataka i što preciznije podatke nam date, dobijate najbolji program škole koji je baš za vas prilagođen uz nadzor profesionalaca.

Klikom na dugme "Prijavi se" potvrđivate tačnost podataka i stavljate potpis na isti sa današnjim datumom i vremenom.

U prilogu vam je mapa pomoću koje uz klik ili dva, unosa vaše trenutne pozicije veoma lako dolazite uz pomoć google mape do nas. Klik na "Directions" gornji levi ugao mape, kad se otvori mapa upišite samo vašu polaznu tačku.


google maps embed iframe